Medodele de plată sunt următoarele:
• Ramburs la curier;
• În numerar, la ridicarea produselor.
• Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Ramburs la Curier
Dacă alegeți această varianta, veți plăti valoarea coletului în momentul în care firma de curierat va face livrarea, la adresa specificată de dumneavostră.

În numerar, la ridicarea produselor
Puteți face plata direct, în numerar. Astfel, dacă alegeți să ridicați comandă de la sediul nostru de pe Bd. Gării, nr. 3, bl. 3,sc. G, ap. 3, puteți plăti personal costurile comenzii.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!